Nyitóoldal

Gruntwig.

Élethosszig tartó tanulás előadásai:

Problémamegoldás a Kolping Családokban.

A tanulmány itt olvasható!

2011. május-tól

A Kolping Újság

legfrissebb száma
megtekinthető a "Kolping újság" főmenüből, vagy

Ide kattintva

Ilyen vándorkönyvek segítségével kaptak bebocsátást az iparos legények Európában a különböző műhelyekbe, szállásokra, ahol tovább tudták gyarapítani szakmai tudásukat.
A vándorkönyv képe....

Próbált már gyermekeivel együtt elutazni? Akkor tudja, hogy milyen nagy kihívás mindegyik korosztály igényeit egyszerre kielégíteni. A gyerekek folyamatosan mozgásban lennének, mi felnőttek pedig legalább néhány órára teljesen átadnánk magunkat a csendes pihenésnek. Az utóbbi években teljesen megújult családbarát alsópáhoki Kolping Hotelben mindez már közel két évtizede természetes. Itt minden korosztály együtt és külön-külön is rengeteg élményt gyűjthet.
(Kattints az állóképekre!)
A gyerekeket az ország legnagyobb szállodai játszóháza, Bobóország tengernyi játékkal, kreatív programokkal és sok új baráttal várja. A kétemeletes beltéri játszóház akadályait leküzdve a hatalmas csigacsúszdán át hangos örömkiáltással érkeznek a kicsik a labdatengerbe, hogy egy rövid pihenő után egy újabb úton induljanak a játékvár felfedezésére.
8. Játszótér a parkban 9. Játszótér a parkban 10. Bobó kétemeletes, labdafürdős játékvára
(Kattints az állóképekre!)
Majd jöhet a nagy csobbanás a gyerekmedence színes játékai között, csúszdázás, bújócska és hatalmas csaták a vizes játszótéren. Persze a szülők is velük tarthatnak, ha bírják szusszal, de amint a kicsik a játékok birodalmában elmerülnek, remek alkalom nyílik egy kis feltöltő pihenésre.
18. Szabadtéri babapancsoló 19. Óriáskígyó csúszda a gyerekmedencénél 20. Pancsolás a beltéri gyerekmedencében
(Kattints az állóképekre!)
A szakképzett óvónők napi 9 órában térítésmentesen vigyáznak a 3 év feletti örökmozgókra, és az 1-3 éves kicsik szüleinek is biztosított minden délelőtt néhány szabad óra. Végre bepótolhatók a rég elmulasztott beszélgetések a termálvízben elnyúlva, vagy a különleges fényárban az úszómedence partján összebújva. A szaunák melegében felidézhetők a régi szép emlékek, és egy kellemes masszázs közben végre csak önmagukra figyelhetnek. Sőt, az új, modern wellness központban különleges, páros kezelésekkel is készülnek a szülők kényeztetésére! Az értékes pillanatoktól feltöltődve pedig nagyobb energiával vághatnak újra bele a közös élménygyűjtésbe.
23. Kreatív kézműves foglalkozás szakképzett gyerekfelügyelettel 24. Páros kezelések – pihenés a szülőknek is 25. Bobóország játékbirodalma 3 év alattiaknak

Kolping Hotel Spa & Family Resort****
H-8394 Alsópáhok, Fő u. 120.
Telefon: +36-83/344-143;  Fax: +36-83/344-142
E-mail: sales@kolping.hotel.hu